Kaf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Kaf (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping 22 ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /k/.