Ṣad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

ṣad (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping patbelas ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném emfatis /ṣ/.