Nun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Nun (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping 25 ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /n/.