Ta (aksara Arab)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Ta (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping telu ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /t/.

Cara panulisan[besut | besut sumber]

cara panulisan
posisi bébas posisi awal posisi tengah posisi akir
ﺕـ ـﺕـ ـﺕ