Fa (aksara Arab)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Fa (huruf) (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping 20 ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /f/.