Ra (aksara Arab)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ ڮ چ ڠ ۋ ۑ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Ra (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping sepuluh ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /r/.