Unsur kimia kang asalé saka jeneng panggonan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Daftar ing ngisor iki awujud daftar unsur kimia kang jenengé asal saka jeneng panggonan.

Catatan: Kota Ytterby di Swedia diabadèkaké jroning patang jeneng unsur: Erbium, Terbium, Iterbium lan Itrium.

Unsur iki dijenengaké saka obyek astronomi:

Unsur iki ngrujuk marang obyek tata surya:

Delengen unga[sunting | sunting sumber]