Unsur kimia kang asalé saka jeneng wong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Daftar ing ngisor iki arupa daftar unsur kimia kang asalé saka jeneng wong (dijenengaké nganggo jeneng wong). Lambang unsur lan nomer atom dituduhaké jroning tandha kurung.

Asal saka karakter mitos

Akèh unsur kimia kang dijenengaké nganggo jeneng obyek astronomis, kang asalé saka mitos Yunani utawa Romawi. Delengen Unsur kimia kang asalé saka jeneng panggonan.

Cathetan:

Delengen uga[sunting | sunting sumber]