U.C. Sampdoria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ana loop cithakan: Cithakan:Kotak info klub sepak bola


UC Sampdoriayaiku sawijining tim bal-balan Italia kang markase ana ing Genova, Italia. Klub iki diadhekaké ana ing taun 1946. Markase ana ing Stadion Luigi Ferraris. Sampdoria yaiku sawijining klub paling enom ing Italia.

Daftar pemain[sunting | sunting sumber]

Skuat utama[sunting | sunting sumber]

Per 13 Agustus 2012.[2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Flag of Brasil GK Júnior da Costa
3 Flag of Italia DF Andrea Costa
5 Flag of Brasil MF Renan
6 Flag of Italia DF Massimo Volta
7 Flag of Italia MF Paolo Castellini
8 Flag of Jerman DF Shkodran Mustafi
9 Flag of Italia FW Nicola Pozzi
10 Flag of Argentina FW Maxi López (dipinjam dari Catania)
11 Flag of Italia MF Gianni Munari
12 Flag of Argentina MF Fernando Tissone
13 Flag of Swiss DF Gaetano Berardi
14 Flag of Spain MF Pedro Obiang
16 Flag of Italia MF Andrea Poli
18 Flag of Hongaria MF Zsolt Laczkó
No. Pos. Jeneng
19 Flag of Italia DF Lorenzo De Silvestri (dipinjam dari Fiorentina)
21 Flag of Italia MF Roberto Soriano
22 Flag of Argentina GK Sergio Romero
23 Flag of Brasil FW Éder
25 Flag of Serbia MF Nenad Krstičić
28 Flag of Italia DF Daniele Gastaldello (kapten)
29 Flag of Argentina FW Juan Antonio
30 Flag of Italia GK Daniele Padelli
35 Flag of Swiss DF Jonathan Rossini
93 Flag of Italia MF Gianluca Sampietro
95 Flag of Italia GK Wladimiro Falcone
98 Flag of Argentina FW Mauro Icardi
Flag of Paraguay MF Marcelo Estigarribia (dipinjam dariDeportivo Maldonado)

Pemain Terkenal[sunting | sunting sumber]

[sunting | sunting sumber]

Gelar[sunting | sunting sumber]

Cathétan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [1], Profil.
  2. ^ "Rosa 2012–201" (in Italian). UC Sampdoria. http://www.sampdoria.it/squadra/rosa-2012-2013.html0. Retrieved 12 August 2012.


Liga Italia Seri A 2007/2008
Atalanta | Cagliari | Catania | Empoli | Fiorentina | Genoa | Inter Milan | Juventus | Lazio | Livorno
| A.C. Milan | Napoli | Palermo | Parma | Reggina | A.S. Roma | Sampdoria | Siena | Torino | Udinese

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=U.C._Sampdoria&oldid=836226"