Pedro Obiang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Pedro Obiang
HPIMObiang.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Pedro Mba Obiang Avomo
Tanggal lair 27 Maret 1992 (umur 22)
Papan lair Alcalá de Henares, Spanyol
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Sampdoria
Nomer 14
Karir remaja
CD Avance
AD Naya
2007-2008 Atlético Madrid
2008–2011 Sampdoria
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2010– Sampdoria 37 (0)
Tim nasional
2009 Spanyol U-17 2[1][2] (0)
2011 Spanyol U-19 3 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 27 November 2011.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 22 April 2011


Pedro Mba Obiang Avomo (lair ing Alcalá de Henares, 27 Maret 1992; umur 22 taun) yaiku sawijining pemain bal-balan kang kewarganegaraané Spanyol kang main ana ing klub Sampdoria. Biasa main ana ing posisi gelandang.

Obiang miwiti karir junioré ing klub CD Avance, AD Naya, Atlético Madrid lan Sampdoria kbanjur uga miwiti karir senioré ing klub kasebut.[3]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "España venció en el primero de los dos encuentros que tendrá ante Rumania", Royal Spanish Football Federation (RFEF), 24 February 2009. diaksès tanggal 23 September 2010. (Spanish) 
  2. ^ "Tablas entre España y Rumania", Royal Spanish Football Federation (RFEF), 26 February 2009. diaksès tanggal 23 September 2010. (Spanish) 
  3. ^ "Fornaroli presente, la Samp segna sei gol al Chiasso", UC Sampdoria, 4 September 2008. diaksès tanggal 16 September 2010. (Italian) 

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pedro_Obiang&oldid=837770"