Kiper

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kiper utawa Penjaga gawang (basa Inggris: Goal keeper), kuwi salah siji posisi jroning olahraga klompok kayadéné bal-balan, futsal, hoki, bola tangan utawa polo banyu. Tugas kiper yakuwi nyegah supaya bal ora mlebu jroning gawang.

Dhaptar Kiper Misuwur[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kiper&oldid=814796"