Fernando Tissone

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Fernando Tissone
Tisso.png
Informasi pribadi
Jeneng pepak Fernando Damián Tissone
Tanggal lair 24 Juli 1986
Papan lair Quilmes, Argentina
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Sampdoria
Nomer 23
Karir remaja
Quilmes
1997–1999 Independiente
1999–2001 Lanús
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2005–2006 Udinese 26 (0)
2006–2008 Atalanta 68 (6)
2008–2009 Udinese 5 (0)
2009– Sampdoria 52 (1)
2011–2012 Mallorca (pinjaman) 27 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 18 Mei 2012.
† Appearances (Goals).


Fernando Damián Tissone (lair ing Quilmes, Argentina, 24 Juli 1986; umur 28 taunyaiku sawijining pemain bal-balan kang kewarganegaraané Argentina kang main ana ing klub Sampdoria. Posisiné yaiku gelandang.

Karier[sunting | sunting sumber]

Tissone miwiti karir junioré ing klub Independiente sakderengé pindhah marang Buenos Aires Lanús. Banjur sakterusé namung ngelakuaké siji pertandingan kanggo Lanús , Tissone dipantau dèning pemandu bakat kanggo klub italy Udinese[1]. Dheweke gabung marang Udinese ing taun 2004 lan tampil 30 kali kanggo klub kasebut, kebanyakan tampil kanthi pemain pengganti[2]. Taun 2006 disilehake marang Atalanta lan ing tanggal 22 July 2009 pindhah Sampdoria [3].

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fernando_Tissone&oldid=837769"