Partai Golongan Karya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Partai Golongan Karya
Ketua Ir. Aburizal Bakrie
(sejak 2009)
Sekretaris jenderal Idrus Marham
Kantor pusat DKI Jakarta
Ideologi Pancasila
Kursi ing DPR (2009) Cithakan:Infobox political party/seats
Situs web
http://www.golkar.or.id

Partai Golongan Karya (Partai GOLKAR) kuwi partai pulitik ing Indonesia. Partai GOLKAR diwiwiti kanthi lairé Sekber GOLKAR ing kala pungkasan pamaréntahan Presidhèn Soekarno, yakuwi ing taun 1964 déning Angkatan Dharat kanggo nandhingi pengaruh Partai Komunis Indonesia jroning kancah pulitik. Sabanjuré, Sekber GOLKAR owah dadi Golongan Karya sing dadi salah siji organisasi peserta Pemilu.

Ketua Umum DPP Golkar[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]