Partai Nasional Indonesia Marhaenisme

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Partai Nasional Indonesia Marhaenisme
Ketua Umum
Sekjen
Taun diadegaké  ?
Kantor pusat
Ideologi
Kursi ing DPR
Situs web

Partai Nasional Indonesia Marhaenisme kuwi salah siji partai pulitik ing Indonesia. Jroning Pamilihan Umum Legislatif Indonesia 2009, partai iki duwé nomer urut 15.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]