Partai Republika Nusantara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Partai Republika Nusantara
Gambar:Logopartairepublik.jpg
Ketua Umum Wahyu Sasongko
Sekjen Tony P. Tambunan
Taun diadegaké  ?
Kantor pusat Jakarta
Ideologi
Kursi ing DPR
Situs web www.partairepubliku.or.id

Partai Republika Nusantara kuwi salah siji partai pulitik ing Indonesia. Jroning Pamilihan Umum Legislatif Indonesia 2009, partai iki duwé nomor urut 21.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]