Partai Demokrasi Indonesia Perjuangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lambang PDI-P

Partai Demokrasi Indonesia Perjuangan (PDI-P) kuwi partai pulitik ing Indonesia. Lairé PDI-P bisa digandhèngaké karo prastawa 27 Juli 1996. Wiwit saka prastawa iki tampil Megawati Soekarnoputri ing kancah pulitik nasional. Senadyan sadurungé prastawa iki Megawati wis kacathet minangka Ketua Umum Partai Demokrasi Indonesia lan anggota Komisi I DPR, nanging sawisé prastawa iki jenengé misuwur ing saindhenging Indonesia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]