Partai Peduli Rakyat Nasional

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Partai Peduli Rakyat Nasional kuwi partai pulitik ing Indonesia saka basis pendhukung nasionalis. Partai iki diadegaké tanggal 20 Januari 2006 kanthi 28 kapengurusan ing tingkat provinsi lan 16 ing tingkat kabupatèn utawa kutha. Tokoh utama saka partai iki yakuwi Sutan Raja DL Sitorus, kanthi jabatan Ketua Majelis Pertimbangan Pusat. [1]. Partai iki lolos verifikasi administratif KPU kanggo mèlu Pemilu 2009 sing diumumaké tanggal 31 Mei 2008.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id) Harian Sinar Indonesia Baru: Sebuah Partai Baru Telah Lahir, Nama Partai Peduli Rakyat Nasional. di akses Medan:14 Agustus 2006 10:59

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]