Partai Kebangkitan Bangsa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Partai Kebangkitan Bangsa
Bakul gedhèg nganggo kaos PKB

Partai Kebangkitan Bangsa, kuwi partai pulitik ing Indonesia. Partai iki diadegaké ing Jakarta tanggal 29 Rabi'ul awal taun 1419 Hijriyah / 23 Juli 1998 sing didhéklarasèkaké déning para kyai-kyai Nahdlatul Ulama, (MUNASIR ALI, ILYAS RUCHIYAT, ABDURRAHMAN WAHID, A. MUSTOFA BISRI, A. MUHITH MUZADI).

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]