Partai Gerakan Indonesia Raya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Partai Gerakan Indonesia Raya
200 px
Ketua Umum Suhardi
Sekjen Ahmad Muzani
Taun diadegaké
Kantor pusat Jakarta
Ideologi
Kursi ing DPR
Situs web www.partaigerindra.or.id

Partai Gerakan Indonesia Raya kuwi salah siji partai pulitik ing Indonesia. Jroning Pamilihan Umum Legislatif Indonesia 2009, partai iki duwé nomer urut 5.

Kapengurusan[sunting | sunting sumber]

Ana jeneng-jeneng sing cukup populèr sing dadi pangurus pusat partai iki, antara liya Fadli Zon, Muchdi Pr lan Halida Hatta, kateluné minangka Wakil Ketua Umum.