Partai Bulan Bintang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Partai Bulan Bintang

Partai Bulan Bintang (PBB) kuwi partai pulitik ing Indonesia sing nduwèni asas Islam lan nganggep dhiriné minangka partai penerus Masyumi sing naté jaya ing kala Orde Lama. Partai Bulan Bintang diadegaké tanggal 17 Juli 1998.

Partai iki wis mèlu pemilu kaping pindho yaiku Pemilu taun 1999 lan 2004. Jroning pemilu 2004 partai iki mung menangaké 2.970.487 pamilih (2,62%) lan éntuk 11 kursi ing DPR.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]