Partai Pelopor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Partai Pelopor
Ketua Umum
Sekjen
Taun diadegaké
Kantor pusat
Ideologi
Kursi ing DPR
Situs web

Partai Pelopor kuwi salah siji partai pulitik ing Indonesia. Jroning Pamilihan Umum Legislatif Indonesia 2009, partai iki duwé nomer urut 22.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Partai_Pelopor&oldid=828416"