Agung Laksono

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Agung laksono
Agung Laksono

Ketua DPR-RI
Isih njabat
Wiwit njabat 
2004
Sadurungé Akbar Tanjung

Lahir 23 Maret 1949 (umur 65)
Semarang, Jawa Tengah
Partai politik Golkar

H.R. Agung Laksono (lair ing Semarang[Semarang sing endi?], Jawa Tengah, 23 Maret 1949; umur 65 taun) iku Ketua Dewan Perwakilan Rakyat (Indonesia) kanggo mangsa jabatan 2004-2009. Jroning Munas Partai Golkar taun 2004, Agug Laksono kapilih dadi Wakil Ketua Umum DPP Partai Golkar.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Didhisiki déning:
Akbar Tanjung
Ketua DPR-RI
2004 - sekarang
Diganti déning:
masih menjabat
Didhisiki déning:
Hayono Isman
Menteri Negara Pemuda dan Olahraga Republik Indonesia
1998 - 1999
Diganti déning:
Mahadi Sinambela
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Agung_Laksono&oldid=821574"