Kutha Administrasi Jakarta Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Jakarta Kulon
Lambang Kota Jakarta Barat.jpg
Lambang Kutha Jakarta Kulon
Motto: "---" (---)
Lokasi Kutha Jakarta Kulon.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Fadjar Panjaitan
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kecamatan
 - Cacahe:

8 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- / km²
Suku Bangsa: Betawi, wong Jawa lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Buddha lan Kong Hu Cu
Basa: basa Betawi, basa Indonesia lan liyane

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kutha Jakarta Kulon iku salah sijining kutha ing Daerah Khusus Ibukutha Jakarta.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Jakarta Barat ketata saking 8 kecamatan lan --- kelurahan. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Jakarta Barat yaiku:

  1. Kecamatan Tamansari
  2. Kecamatan Tambora
  3. Kecamatan Grogol Petamburan
  4. Kecamatan Palmerah
  5. Kecamatan Kebon Jeruk
  6. Kecamatan Kembangan
  7. Kecamatan Cengkareng
  8. Kecamatan Kalideres

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]