Tanjung Priok, Jakarta Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tanjung Priok

Peta lokasi Kecamatan Tanjung Priok
Provinsi Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta
Kutha Jakarta Lor
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Tanjung Priok iku salah sijining kecamatan ing Kutha Jakarta Lor, Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia.

Kelurahan[sunting | sunting sumber]