Duri Kepa, Kebon Jeruk, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kelurahan Duri Kepa

Peta lokasi Kelurahan Duri Kepa
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kulon
Kecamatan Kebon Jeruk
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Duri Kepa iku kelurahan ing kecamatan Kebon Jeruk, Jakarta Kulon, Jakarta, Indonésia. Kelurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kelurahan iki nduwèni pedunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.