Kamal, Kalideres, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kelurahan Kamal

Peta lokasi Kelurahan Kamal
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kulon
Kecamatan Kalideres
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Kamal iku kelurahan ing kecamatan Kalideres, Jakarta Kulon, Jakarta, Indonésia. Kelurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kelurahan iki nduwèni pedunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.