Kembangan, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kembangan

Peta lokasi Kecamatan Kembangan
Provinsi Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta
Kutha Jakarta Kulon
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Kembangan iku salah sijining kecamatan ing Jakarta Kulon, Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia.

Kelurahan[sunting | sunting sumber]