Koja, Jakarta Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Koja

Peta lokasi Kecamatan Koja
Provinsi Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta
Kutha Jakarta Lor
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Koja iku salah sijining kecamatan ing Kutha Jakarta Lor, Dhaerah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia.

Kelurahan[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Koja,_Jakarta_Lor&oldid=806320"