Jagakarsa, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Jagakarsa

Peta lokasi Kecamatan Jagakarsa
Provinsi Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Jagakarsa iku salah sijining kecamatan ing Jakarta Kidul, Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia.

Kelurahan[sunting | sunting sumber]