Gambir, Jakarta Pusat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Gambir

Peta lokasi Kecamatan Gambir
Provinsi Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta
Kutha Jakarta Pusat
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Gambir yaiku salah siwijining kecamatan ing Jakarta Pusat,Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia.

Kelurahan[sunting | sunting sumber]