Kabupatèn Administrasi Kapuloan Seribu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Kepulauan Seribu
Gambar:Lambang Kabupaten Kepulauan Seribu.jpg
Lambang Kabupaten Kepulauan Seribu
Motto: "---" (---)
Gambar:Lokasi Kabupaten Kepulauan Seribu.jpg
Dina Dadi: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

11,80 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

2 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 15.600 jiwa
+/- --- / km²
Suku Bangsa: Betawi, wong Jawa lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Buddha lan Kong Hu Cu
Basa: basa Betawi, basa Indonesia lan liyane

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Kepulauan Seribu iku Kabupaten ing Daerah Khusus Ibukutha Jakarta.

Geografis[sunting | sunting sumber]

5°24´ - 5°45´ Lintang kidul lan 106°25´ - 106°40´ Bujur wetan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Kepulauan Seribu ketata saking 2 kecamatan lan -- kelurahan. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupaten Kepulauan Seribu yaiku:

  1. Kecamatan Kepulauan Seribu Utara
  2. Kecamatan Kepulauan Seribu Selatan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: DKI Jakarta