Kebayoran Baru, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kebayoran Baru

Peta lokasi Kecamatan Kebayoran Baru
Provinsi Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Kebayoran Baru iku salah sijining kecamatan ing Jakarta Kidul, Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia.

Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Kebayoran Baru dumadi saka 10 kelurahan yaiku:

  1. Selong kanthi kodhe pos 12110
  2. Gunung kanthi kodhe pos 12120
  3. Kramat Pela kanthi kodhe pos 12130
  4. Gandaria Lor kanthi kodhe pos 12140
  5. Cipete Lor kanthi kodhe pos 12150
  6. Pulo kanthi kodhe pos 12160
  7. Melawai kanthi kodhe pos 12160
  8. Petogogan kanthi kodhe pos 12170
  9. Rawa Kulon kanthi kodhe pos 12180
  10. Senayan kanthi kodhe pos 12190

Rujukan[sunting | sunting sumber]