Penjaringan, Jakarta Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Penjaringan

Peta lokasi Kecamatan Penjaringan
Provinsi Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta
Kutha Jakarta Lor
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Penjaringan iku salah sijining kecamatan ing Kutha Jakarta Lor, Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia.

Ing kecamatan Penjaringan iki dumunung siji mesjid misuwur yaiku Mesjid Luar Batang sing dibangun taun 1739 déning Sayid Husein Abubakar Alaydrus[1]

Kelurahan[sunting | sunting sumber]

  • Penjaringan, kodhe pos 14430
  • Pluit, kodhe pos 14440
  • Pejagalan, kodhe pos 14450
  • Kapuk Muara, kodhe pos 14460
  • Kamal Muara, kodhe pos 14470

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Enjoy Jakarta: Luar Batang Mosque (diaksès 3 Mei 2011)

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]