Kutha Administrasi Jakarta Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Jakarta Utara
Gambar:Lambang Kota Jakarta Utara.jpg
Lambang Kutha Jakarta Utara
Motto: "---" (---)
Lokasi Kutha Jakarta Utara.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Effendi Anas
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

137 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

6 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.181.096 (2006)
+/- --- / km²
Suku Bangsa: Betawi, wong Jawa lan liyane
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu, Buddha lan Kong Hu Cu
Basa: basa Betawi, basa Indonesia lan liyane

Prakata[sunting | sunting sumber]

Jakarta Lor utawa Jakarta Utara iku salah sijining kutha ing Daerah Khusus Ibukutha Jakarta.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Jakarta Utara ketata saking 6 kecamatan lan --- kelurahan. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Jakarta Lor inggih punika:

  1. Kecamatan Cilincing
  2. Kecamatan Koja
  3. Kecamatan Kelapa Gading
  4. Kecamatan Tanjung Priok
  5. Kecamatan Pademangan
  6. Kecamatan Penjaringan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: DKI Jakarta