Cibitung, Bekasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Cibitung
Kabupaten
Bekasi
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Cibitung iku salah sijining kecamatan ing kabupaten Bekasi, Jawa Kulon, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Cibuntu
  2. Kertamukti
  3. Muktiwari
  4. Sarimukti
  5. Sukajaya
  6. Wanajaya
  7. Wanasari



 

Cibitung, Bekasi, Jawa Kulon

Désa/Kalurahan: Cibuntu | Kertamukti | Muktiwari | Sarimukti | Sukajaya | Wanajaya | Wanasari

Bali menyang: Kabupaten Bekasi
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cibitung,_Bekasi&oldid=817489"