Kabupatèn Cirebon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Cirebon
Lambang Kabupaten Cirebon.gif
Lambang Cirebon
Motto: "Rame Ing Gawe Suci Ing Pamrih "
Locator kabupaten cirebon.png
Dina Dadi: ...
Ibukutha: Sumber
Bupati: H. Dedi Supardi
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

988,28 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

37 Kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 2.085.000 (2003)
+/- 2.109 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sunda lan Basa Indonesia

Kabupatèn Cirebon iku salah siji kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 988,28 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Cirebon ketata saking 37 kecamatan, --- kelurahan lan --- desa. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Kulon
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Cirebon&oldid=881318"