Kutha Sukabumi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Sukabumi
Lambang Kutha Sukabumi
'Lambang Kutha Sukabumi
Motto: "---"
Locator kota sukabumi.png
Dina Dadi: ...
Walikutha: ---
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

48,15 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

7 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- yuta
+/- --- / km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kutha Sukabumi iku salahsiji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wilayah kutha iki ± 48,15 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Sukabumi ketata saking 7 kecamatan, --- kelurahan lan --- désa. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Kecamatan Baros
  2. Kecamatan Cibeureum
  3. Kecamatan Cikole
  4. Kecamatan Citamiang
  5. Kecamatan Gunungpuyuh
  6. Kecamatan Lembursitu
  7. Kecamatan Warudoyong

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Kutha Sukabumi, Jawa Kulon
Lambang Kutha Sukabumi

Kecamatan: Baros | Cibeureum | Cikole | Citamiang | Gunungpuyuh | Lembursitu | Warudoyong

Bali menyang: Jawa Kulon

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Sukabumi&oldid=817458"