Kabupatèn Bekasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Bekasi
Lambang Bekasi.jpg
Lambang Bekasi
Motto: "---"
Locator kabupaten bekasi.png
Dina Dadi: ...
Ibukutha: Bekasi kutha
Bupati: H. Saadudin
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

1.484,37 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

23 Kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.917.000 (2003)
+/- 1.292 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Bahasa Indonesia

Kabupatèn Bekasi iku salah siji kabupaten ing Jawa Kulon. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 1.484,37 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Bekasi katata jroning 23 kecamatan, --- kelurahan lan --- desa. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupatèn Bekasi yaiku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Kulon
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Bekasi&oldid=805747"