Sumber, Cirebon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sumber
Kabupaten
Cirebon
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Sumber iku salah sijining kecamatan ing kabupaten Cirebon, Jawa Barat.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Cirebon
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumber,_Cirebon&oldid=817529"