Kabupatèn Cianjur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Cianjur
Lambang Cianjur.jpg
Lambang Cianjur
Motto: "---"
Locator kabupaten cianjur.png
Dina Dadi: ...
Ibukutha: Cianjur
Bupati: H. Tjetjep Muchtar Soleh
Wakil Bupati: H.Dadang Sufianto
Jembar
 - Total:

3.432,96 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

26 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 2.079.000 (2003)
+/- 606 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sunda lan Bahasa Indonesia

Kabupaten Cianjur iku salah siji kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 3.432,96 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Cianjur ketata saking 30 kecamatan, 6 kelurahan lan 338 desa. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Kulon
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Cianjur&oldid=837853"