Kabupatèn Bogor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Bogor
Lambang Bogor.jpg
Lambang Bogor
Motto: "---"
Locator kabupaten bogor.png
Dina Dadi: ...
Ibukutha: Cibinong
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

3.440,71 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

35 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 3.945.000 (2003)
+/- 1.147 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonesia

Kabupaten Bogor iku salah siji kabupaten ing Jawa Kulon. Jembar wilayah Kabupaten iki ± 3.440,71 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Bogor ketata saking 35 kecamatan, --- kelurahan lan --- desa. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupaten Bogor yaiku:


Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Kulon
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Bogor&oldid=805748"