Kabupatèn Ciamis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Ciamis
Lambang Ciamis.jpg
Lambang Ciamis
Motto: "Mahayuna Ayuna Kadatuan"
Ciamis locator map.png
Dina Dadi: ...
Ibukutha: kutha Ciamis
Bupati: Engkon Komara
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

2.556,75 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

36 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.523.000 (2003)
+/- 596 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonesia

Kabupaten Ciamis iku salah siji kabupaten ing Jawa Barat. Luas wilayah Kabupaten iki ± 2.556,75 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupaten Ciamis ketata saking 36 kecamatan, --- kelurahan lan --- desa. Kecamatan-Kecamatan ing Kabupaten iki yaiku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Jawa Barat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Ciamis&oldid=805750"