Kutha Cimahi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Cimahi
Lambang Kota Cimahi.jpg
Lambang Kutha Cimahi
Motto: "---"
Locator kota cimahi.png
Dina Dadi: ...
Walikutha: M. Itoc Tochiya
Wakil walikutha: ---
Jembar
 - Total:

48,42 km²
Kecamatan
 - Cacahe:

3 Kecamatan
Pedhunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 483.000 (2003)
+/- 9.70 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonesia

Kutha Cimahi iku salahsiji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wilayah kutha iki ± 48,42 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemarentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Cimahi ketata saking 3 kecamatan, 15 kelurahan lan desa. Kecamatan-Kecamatan ing kutha iki yaiku:

  1. Kecamatan Cimahi Utara
  2. Kecamatan Cimahi Selatan lan
  3. Kecamatan Cimahi Tengah

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Jawa Barat

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Cimahi&oldid=817456"