Tarumajaya, Bekasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tarumajaya
Kabupaten
Bekasi
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Tarumajaya iku salah sijining kecamatan ing kabupaten Bekasi, Jawa Kulon.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Pahlawan Setia
  2. Pantaimakmur
  3. Pusakarakyat
  4. Samudrajaya
  5. Segarajaya
  6. Segaramakmur
  7. Setia Asih
  8. Setiamulya


Bali menyang: Kabupaten Bekasi
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tarumajaya,_Bekasi&oldid=817465"