Sukatani, Bekasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sukatani
Kabupaten
Bekasi
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Sukatani iku salah sijining kecamatan ing kabupaten Bekasi, Jawa Kulon.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Banjarsari
  2. Sukaasih
  3. Sukadarma
  4. Sukahurip
  5. Sukamanah
  6. Sukamulya
  7. Sukarukun


Bali menyang: Kabupaten Bekasi
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sukatani,_Bekasi&oldid=817463"