Bandhar udhara Depati Amir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bandhar Udhara Depati Amir

Bandhar Udhara Depati Amir inggih punika [bandhar udhara]] ingkang dumunung ing Kutha Pangkal Pinang Propinsi Kepulauan Bangka Belitung. Bandhara punika dipunkelola déning PT. Angkasa Pura II wiwit wulan Januari 2007. Wiwitanipun kagungan nama Pelabuhan Udara Pangkalpinang ingkang dipunbangun wiwit penjajahan Jepang taun 1942 minangka pertahanan saking serangan tentara sekutu. Kanthi surat Sekjen Dephub No. 378/TLK/DEPHUB/VIII/85 tanggal 22 Agustus 1985 nama Pelabuhan Udara dipunéwahi dados Bandhar Udhara. Adedasar Surat Keputusan Menteri Perhubungan No. SK.1/AU.106/PHB-99 tanggal 25 Agustus 1999, Bandhar Udhara Pangkalpinang dipunéwahi namanipun dados Bandhar Udhara Depati Amir Bangka, ingkang minangka UPT saking Instansi Vertikal Direktorat Jenderal Perhubungan Udara, Kementerian Perhubungan.[1]

Wiwit 1 Januari 2007, Bandhara punika dipunpasrahaken pengelolaanipun dhateng sawijining BUMN ingkang membidangi pengelolaan sapérangan bandhara ing wilayah kilén Indonesia, inggih punika PT. Angkasa Pura II (Persero).

Bandhara punika sampun wola-wali ngalami éwah-éwahaning fisik, saking wilayah Terminal panumpang, fasilitas Landasan pacu, apron, punapa déné ruang udhara. Terminal panumpang terus ngalami "perluasan". Landasan pacu, ingkang wiwitanipun arupi hamparan suket, lajeng lemah atos utawi asring dipunsebut minangka runway strip. Kanthi tambahipun kapasitas lan ukuran pesawat ingkang samsaya ageng, landasan pacu punkembangaken kanthi konstruksi aspal.

Nalika taun 1978, landasan kasebut dipunpindah geser ing sisih kilen antawis 75 meter, kanthi dawa 1200m. Lajeng kanthi bertahap dipuntambahi dawanipun 1600 m, 1800m, 2000m (sakmenika)[2], 2250m (sampun proses), lan salajengipun taun 2010 badhe ini dipuntambahi malih dumugi 2500m. Wonten ing sajarah perpanjangan landasan pacu punika, nate ugi medhot sawijining margi ageng, saengga ing wuri margi ageng punika dipunalihaken ing arah jalur ingkang langkung trep. Dumugi sakmenika runway bandhara punika sampun saged dipundarati dening pesawat type Boeing 737-800/900 & Airbus A320, ewadene wonten ing kapasitas ingkang winates.

Papan parkir pesawat (apron) ugi nate wola-wali ngalami overlay ("penebalan aspalt"). Dumugi sakmenika apron bandhara punika sampun saged nampung 5 pesawat kanthi ukuran ingkang ageng, kadosta type Boeing 737-800/900 & Airbus A320.

Kangge ruang udhara ingkang dipunkendalikaken dening unit Pelayanan Lalu Lintas Udara Bandara Depati Amir ing wiwitanipun namung nglayani winates sakitar bandhara dumugi "ketinggian" 2500 kaki. Wonten ing taun 1992, bates wilayah berkembang, kanthi bates horizontal dumugi 30 Nm, lan bates vertikal 15.000 kaki. Nalika taun 2008 sasampunipun dipunkelola dening PT. Angkasa Pura II, bates horizontal dipuntambahi malih dumugi jarak variatif 80 Nm, dene bates vertikal dumugi 24.500 kaki. [3]

Punika minangka maskapai ingkang nglayani penerbangan saking ibukota Jakarta dhateng Pangkalpinang, inggih punika Sriwijaya Air, Garuda Indonesia, Batavia Air, Lion Air, Sky Aviation, AviaStar lan Merpati Airlines.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1546230
  2. ^ bangka.tribunnews.com/2012/07/05/landasan-bandara-depati-amir-masih-2.000-meter
  3. ^ http://www.skyscanner.co.id/bandara/pgk/pangkalpinang-bandara.html