Bandhar udhara Umbu Mehang Kunda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{name}}}
IATA: WGPICAO: WAWD
Ikhtisar
Jinis bandhara Sipil
Lokasi Kutha Waingapu, Nusa Tenggara Wétan, Indonésia
Èlevasi 10 m ( 33 ft)
Koordinat 9°40′10.14″S, 120°18′07.54″E

|- !align="center" valign="top"|15/33 |align="center" colspan="2" valign="top"|6.560 |align="center" valign="top"|2.000 |align="center" valign="top"|Aspal

|}

Bandhar udhara Umbu Mehang Kunda sak durunge nduwè jeneng Bandhar udhara Mau Hau iku salah sawijining bandhar udhara ing Kutha Waingapu, Kabupatèn Sumba Wétan, Provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Bandhar udhara iki nduwèni ukuran landhas pacu 2.000 x 30 m, lan nduwé arah (Inggris:azimuth) 150° saka lor. Adohé saka tengah kutha Waingapu kurang luwih 7 km.



Pranala njaba[sunting | sunting sumber]