Bandhar udhara internasional Juanda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bandhar Udhara Internasional Juanda
Juanda1.jpg
Menara Juanda ATC
IATA: SUBICAO: WARR
SUB is located in Java
{{{alt}}}
SUB
Lokasi Bandhara
Ringkesan
Tipe Airport Sipil lan Militer
Operator PT Angkasa Pura I
Nglayani Surabaya
Lokasi Sidoarjo, Indonesia
Elevasi AMSL 9 ft / 3 m
Koordinat 07°22′47″S 112°47′13″E / 7.37972°S 112.78694°E / -7.37972; 112.78694
Website http://www.juanda-airport.com/
Runways
Direction Dawa Lumah
ft m
10/28 9.843 3.000 Aspal

Bandhara internasional Juanda, yaiku bandhar udhara internasional kang nglayani salah sawijining kutha Surabaya, Jawa Wétan Indonésia lan saubengé.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]