Lion Air

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lion Air
250px
IATA ICAO Kode panggil
JT LNI LION INTER
Didegaké 19 Oktober 1999
Hub Bandara Internasional Soekarno-Hatta, Jakarta
Kutha fokus
Program frequent flyer Lion Pasport Club
Lounge penumpang Lion King Lounge
Aliansi Wings Air
Ukuran armada 90(+327 pesanan)
Kutha tujuan 61
Perusahaan induk PT Lion Mentari Airlines
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Wong wigati Rusdi Kirana, Presiden Direktur
Situs web www.lionair.co.id

Lion Air yaiku jeneng salah sijine maskapai penerbangan kanti biaya murah kang asalé saka Indonesia. Maskapai iki nglayani penerbangan domestik utawa internasional. Lion Air arupa maskapai pertama ing Indonesia kang nggunakake armada jenis Boeing 737-900ER kanti jumlah kang akeh. Armada maskapai kasebut digunakake kanggo penerbangan domestik lan internasional (Singapura, Kuala Lumpur, Ho Chi Minh). [1].

Kode Data[sunting | sunting sumber]

  • Kode IATA: JT
  • Kode ICAO: LNI
  • Callsign: LION INTER

Armada[sunting | sunting sumber]

Armada Lion Air per April 2012 kasusun saka:

Armada Lion Air dalam pemesanan terdiri dari:

Pesawat Berdinas Pesanan Penumpang Catatan
Bisnis Ekonomi Total
Boeing 737-300 2 0 0 149 149 Keluar Dari Armada 2013
Boeing 737-400 7 0 8 150 158 Keluar Dari Armada 2013
Boeing 737-800 12 0 0 189 189 Pengalihan dari seri 900ERs diperkirakan untuk Batik Air
Boeing 737-900ER 67 126 0 / 10 213 / 195 213 / 205 Pengguna Pertama Didunia
Boeing 737 MAX 9 0 201 ? ? ? Pengguna Pertama Boeing 737 MAX 9 Lan Pengguna Pertama Di Asia (to delivery 2017)
Boeing 747-400 2 0 22 484 506
Total 90 327 Update Terakhir 1 Januari 2013

Mantan Armada[sunting | sunting sumber]

Jenis Pesawat Total
Airbus A310 1
Boeing 737-200 1
McDonnell Douglas MD-82 13

Sejarah[sunting | sunting sumber]

Perjalanan kang wis ditempuh Lion Air kawiwitan saka penerbangan domestik kang cilik. Sakwise 13 tahun pengalaman ing bisnis wisata kang ditandai kanti kesuksesan biro perjalanan Lion Tours, kakang-adi Kusnan lan Rusdi Kirana nduweni tekad ddekke impian deweke kanggo duweni usaha penerbangan dadi kasunyatan. Dibekali ambisi kang duwur lan modal awal 10 juta dolar Amerika Serikat, Lion Air sacara hukum didegake nalika wulan Oktober tahun 1999. Nanging pengoperasian nembe dimulai nalika tanggal 30 Juni tahun 2000, kanti nggunakake pesawat Boeing 737-200. Saiki, Rusdi Kirana minangka salah siji pemilik Lion Air nyekel jabatan minangka Presiden lan uga Direktur.

Nganti pertengahan 2005, bebarengan karo penerbangan internasional liyane, Lion Air manggoni Terminal 2F Bandara Soekarno-Hatta; wondene perusahaan penerbangan lokal utawa penerbangan domestik manggoni Terminal Siji. Faktor kasebut, sakliyne mampu menehi kalodangn para penumpang penerbangan sambungan marang Indonesia utawa saka Indonesia marang tujuan internasional liyane, uga menehi keuntungan luwih saka segi prestise. ananging Lion Air dipindahake marang Terminal 1A lan penerbangan marang Pulau Sumatera, Batam, Pangkalpinang, lan Palangkaraya dioperasikake ing terminal 1B(mulai 11 Oktober 2010)nganti saiki. Wondene sekabehane penerbangan internasional Lion Air dilayani saka terminal 2E.

Nalika 2005, Lion Air duweni 24 pesawat penerbangan kang kasusun saka 19 seri McDonnell Douglas MD-82 lan 5 pesawat DHC-8-301. Kanggo memenuhi layanan kang endek biaya, armada Lion Air didominasi dening MD-80 amerga efisiensi lan kenyamanane. sajrone upaya negonmake armadane, Lion Air wis pesen 178 Boeing 737-900ER kang bakal diterake bertahap saka 2007 nganti 2014. Lion Air duwe rencana bersaing karo Garuda Indonesia utawa Saudi Arabian Airlines kanggo maburi rute-rute umroh utawa haji kanti pesawat Boeing 747-400. 2 Pesawat Boeing 747-400 wis mlebu sajrone armadane.

Insiden kang ngenani Lion Air[sunting | sunting sumber]

  • 14 Januari 2002, Lion Air Penerbangan 386 PK-LID, Boeing 737-200 rute Jakarta-Pekanbaru-Batam gagal mengudara (take off) lan terjerembab sakwise luwih saka lima meter awak pesawat ninggalake landasan pacu ing Bandara Sultan Syarif Kasim II, Pekanbaru. Pitu wong penumpange luka-luka.
  • 31 Oktober 2003, Lion Air Penerbangan 787, MD-82 rute Ambon-Makassar-Denpasar, metu jalur nalik mendarat ing Bandara Hasanuddin, Makassar.
  • 3 Juli 2004, Lion Air Penerbangan 332, MD-82 rute Jakarta-Palembang mendarat ora sempurna ing Bandara Sultan Mahmud Badaruddin II, Palembang.
  • 30 November 2004, Lion Air Penerbangan 538 PK-LMN, MD-82 rute Jakarta-Solo-Surabaya kagelincir nalika nglakokake pendaratan ing Bandara Adisumarmo, Solo. 26 orang penumpange tewas.
  • 10 Januari 2005, Lion Air Penerbangan 789, MD-82 gagal take off ing Bandara Wolter Monginsidi, Kendari akibat salah siji bane kempes.
  • 3 Februari 2005, Lion Air Penerbangan 791, MD-82 rute Ambon-Makassar kagelincir nalika mendarat ing Bandara Hasanuddin, Makassar.
  • 12 Februari 2005, Lion Air Penerbangan 1641, MD-82 rute Mataram-Surabaya nalika arep take off ing Bandara Selaparang, Mataram. Roda bagiyan ngarep kagelincir metu landasan, sekitar setengah meter ing sebelah lor saka pinggir landasan pacu.
  • 6 Mei 2005, Lion Air Penerbangan 778, MD-82 rute Jakarta-Makassar pecah ban nalika mendarat ing Bandara Hasanuddin, Makassar. Akibate, pilot kapeksa ngendeg pesawat ing landasan pacu sak durunge tekan lapangan parkir.
  • 24 Desember 2005, Lion Air Penerbangan 792, MD-82 rute Jakarta-Makassar-Gorontalo kagelincir nalika nglakokake pendaratan ing Bandara Hasanuddin, Makassar.
  • 18 Januari 2006, Lion Air Penerbangan 778, MD-82 rute Ambon-Makassar-Surabaya kagelincir nalika nglakokake pendaratan ing Bandara Hasanuddin, Makassar.
  • 4 Maret 2006, Lion Air penerbangan 8987, MD-82 rute Denpasar-Surabaya kagelincir nalika mendarat ing Bandara Juanda, Surabaya amerga cuaca elek.
  • 7 April 2006, Lion Air Penerbangan 391, MD-82 rute Pekanbaru-Jakarta batal lepas landas amerga gangguan nalika roda kiwa ing Bandara Sultan Syarif Kasim II, Pekanbaru. Pesawat iku ora dadi lepas landas amerga roda kiwane ora obah senajan wis diobahake saka apron tumuju pucuk landasan lan siap mabur.
  • 24 Desember 2006, Lion Air Penerbangan 792,PK-LIJ Boeing 737-400 rute Jakarta-Makassar-Gorontalo kagelincir nalika nglakokake pendaratan ing Bandara Hasanuddin, Makassar.
  • 19 Maret 2007, Lion Air Penerbangan 311, MD-82 rute Banjarmasin-Surabaya batal lepas landas senajan wis meluncur ing landasan pacu Bandar Udara Sjamsudin Noor, Banjarmasin.
  • 23 Februari 2009, Lion Air Penerbangan 972 PK-LIO, MD-90 rute Medan-Batam-Surabaya mendarat darurat ing Bandara Hang Nadim Batam akibat macete roda ngarep. Kabeh penumpang slamet. [1]
  • 9 Mei 2009, MD-90 Lion Air PK-LIL kagelincir di Bandara Soekarno-Hatta
  • 3 November 2010, Lion Air Penerbangan 712 ,PK-LIQ Boeing 737-400 rute Jakarta-Pontianak-Jakarta kagelincir ing Bandara Supadio Pontianak.
  • 14 Februari 2011, Lion Air Penerbangan 598, Boeing 737-900ER rute Jakarta-Pekanbaru kagelincir nalika mendarat ing Bandara Sultan Syarif Kasim II, Pekan Baru. Kabeh Penumpang slamet nanging hal iku ditanggepi dening Dirjen Perhubungan Darat kanti mretelakake yen kabeh pesawat jenis Boeing 737-900ER ora entuk Mendarat ing Kota Pekanbaru yen landasan teles. Lion Air memutuskan nggunakake pesawat Boeing 737-400 kanggo layani rute kasebut (Hal iki kemungkinan bakal nunda niat Lion Air kanggo mensiunake Boeing 737-400)
  • 15 Februari 2011, Lion Air tujuan Medan-Pekanbaru-Jakarta dengan nomor penerbangan JT 0295 kanti jenis Boeing 737-900 ER kagelincir ing Pekanbaru nalika jam 17.00 WIB. Sekabehane roda pesawat metu saka lintasan bandara.
  • Nalika 17 February 2011 salah sijine Lion Air Boeing 737-900 ER nalika di surung traktor ing bandara Jakarta lan tanpa sengaja arah marang pesawat Lion liyane. Pesawat mengalami kerusakan ing stabilizer bagiyan mburi. Ora ana laporan korban luka.[2]
  • nalika tanggal 23 Oktober 2011, Lion Air JT 673 kagelincir ing Bandhar udhara Sultan Aji Muhammad Sulaiman, Kota Balikpapan, Kalimantan Timur sekitar jam 07.24 Wita [3].

Galeri[sunting | sunting sumber]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

</noinclude>

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lion_Air&oldid=880975"