Bandhar udhara Hang Nadim

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bandhar Udhara Hang Nadim

Bandhar Udhara Hang Nadim (IATA: BTH, ICAO: WIDD)[1] utawi ingkan dipunkenal kanthi nama Bandhar Udhara Internasional Hang Nadim inggih punika sawijining bandhar udhara ingkang dumunung ing Kutha Batam, Kapuloan Riau. Bandhar udhara punika pikantuk nama saking Laksamana Hang Nadim ingkang misuwur saking Kasultanan Malaka. Bandhara punika kagungan landas pacu sakitar 4.025 meter ingkang dadosaken bandhara punika minangka bandhara ingkang kagungan landasan pacu paling dawa ing Indonesia[2]. Kanthi kahanan mekaten, Bandhara Hang Nadim saged nampung wolu las pesawat ingkang ageng kaliyan jinis Boeing 767.

Panyebrangan féri sampun dados metode transportasi utama saperlu tindakan dhateng pulo-pulo sebrang, kalebet Singapura. Ananging samsaya dangu, panyebrangan migunakaken féri wiwit kirang efektif, saéngga kabangun Bandhara Hang Nadim. Bandhara punika kabukti cekap efektif lan wiwitanipun kakmbangaken minangka alternatif Bandhara Internasional Changi ingkang dumunung wonten ing Singapura amargi bandhara punika kagungan landasan pacu ingkang dawa saperlu nampung pesawat-pesawat jinis Boeing 747. Ananging, bandhara punika ugi pikantuk saingan ingkang lumayan ketat saking bandhara-bandhara sanés ing Wilayah Pertumbuhan Segitiga Sijori kadosta Bandhar Udhara Internasional Senai ingkang dumunung ing Johor Bahru (saking negara Malaysia) lan Bandhar Udhara Internasional Changi Singapura ingkang dumunung ing Singapura.[3]

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Bandhar Udhara (1960-1965)[sunting | sunting sumber]

Bandhara Hang Nadim wiwit operasi nalika taun 1960 dipuntandhnai ingkang angka pisan saperlu ngadani perbaikan inggih punika pendamelan landasan pacu (runway) dawanipun 4.025 méter.

Bandhar Udhara Nasional (1965-1970)[sunting | sunting sumber]

Gangsal taun salajengipun kabuka kanthi resmi ing taun 1965 kanthi nglayani penerbangan domestik ingkang nglayani rute penerbangan langsung kadosta Bandhar Udhara Kemayoran (Jakarta), Bandhar Udhara Internasional Juanda (Surabaya), Bandhar Udhara Internasional Husein Sastranegara (Bandung), Bandhar Udhara Internasional Polonia (Medan), Pekanbaru, Bandhar Udhara Tabing (Padang) lan Bandhar Udhara Internasional Sultan Mahmud Badaruddin II (Palembang).[4]

Bandhar Udhara Internasional (1970-1975)[sunting | sunting sumber]

Gangsal taun salajengipun kabuka kanthi resmi nalika ing taun 1970 kanthi nglayani penerbangan internasional ingkang nglayani rute penerbangan langsung kadosta Bandhar Udhara Internasional Senai ingkang dumunung ing Johor Bahru (saking negara Malaysia) lan Bandhar Udhara Internasional Changi Singapura ingkang dumunung ing Singapura.

Kabuka Umum (1975-sakmenika)[sunting | sunting sumber]

Gangsal taun salajengipun dipunresmikaken déning Bapak Jendral Presiden Republik Singapura inggih punika Doktor Benjamin Henry Sheares nalika taun 1975 kanthi nglayani penerbangan bandhar udhara internasional ingkang miyos kanthi nama "Bandhar Udhara Hang Nadim" kanthi ngalayani penerbangan internasional dipuntandhnai kanthi mendaraipun 6 pesawat udhara kagunganipun Malaysia-Singapore Airlines, wonten ing landasan ingkang taksih darurat arupi lemah ingkang dipunperusahaan penerbangan saking Malaysia lan Singapura sarta anak perusahaanipun "Malaysian Airline System" (sakmenika Malaysia Airlines) lan Singapore Airlines dipunbentuk, mbikak jaringan penerbangan dhateng Batam kanthi berkala.

Maskapai Penerbangan lan Tujuan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Airport-dest-list

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Pranala NJaba[sunting | sunting sumber]